Motortisztítás

Hidrogéngázos Motortisztítás

Az eljárás eredeti neve CARBON ENGINE CLEANING. Európában pár éve bevezett innovatív hidrogénes belsőmotortisztítási eljárás, amelynek segítségével megoldhatóak a szénlerakódás más nevén kokszosodás miatt keletkezett problémák a gépjárművek motorjaiban, optimális esetben akár 70%-os tisztulás várható, ami nyílván a motor állapotától függ. Ez a technológia minden belsőégésű motorok esetében alkalmazható, legyen az diesel vagy benzines üzemű autó, motor, teherautó, munkagép, hajó, vizijármű, quad, stb a motor megbontása nélkül.

Innovatív Technológia

Ez az új innovatív hidrogéngázos eljárásunk egyszerre tisztítja szelepeket, fuvókákat, égésteret, turbót, egr szelepet, dpf filter-t és a kipufogó rendszert mindezt kb 60 perc alatt a motor megbontása nélkül kockázatmentesen.

Hogyan működik az eljárás?Hidrogén gázt juttatunk a levegőszürőnél a motorba, amit 10 percig alapjáraron hagyunk járni. Ez idő alatt a hidrogéngàz àtjárja az egész motor levegőrendszerét, nem csak a főbb elemek mint pl egr, turbo égéstér, katalizátor, dpf hanem olyan csöveket & réseket is amiket egy autószerelő sem tudna a motor komolyabb megbontása nélkűl valószínűleg kitakarítani. 10 perc elteltével a fordulatszámot megemeljük aminek hatására a bejuttatott hidrogéngáz apró molekuláris robbánosokkal reagál és a környezetében lévő lerakódásokat szétrobbantja & porlasztja kémiai néven szublimálódik és szennyeződések gáz formájában a kipufogórendszeren keresztűl távoznak. Ezt a folyamatot alaphelyzetben kb 5x megismételjük.

http://paskamotor.hu/

Available Appointments on június 12, 2024

  6:00 du.1 space available
  7:00 du.1 space available